Search
View: 25|Reply: 2
Print Prev. thread Next thread

Які кольори гольфів у тренді?

[ Promote this link! ]

2

!threads!

0

Friends

16

Money

member

Rank: 1

Jump to specified page
1#
Post time The day before yesterday 17:32 |Show the author posts only |Ascending
Останнім часом задумалась оновити трохи гардероб і натрапила на думку, що майже всі мої гольфи — або чорні, або бежеві. Класика, звісно, але вже хочеться чогось більш свіжого, бо кожен образ виглядає майже однаково. Побачила в інстаграмі кілька образів з кольоровими гольфами — бірюзовий, глибокий синій, навіть якийсь фісташковий. І от тепер думаю, які саме кольори зараз в моді, щоб купити щось трендове, але таке, щоб ще й не на один сезон було. Може, хтось уже приглядав собі щось цікаве і може підказати?

0

!threads!

0

Friends

8

Money

member

3#
Post time 2 Hour ago |Show the author posts only
Несподівано натрапила на тему — цікаво, як змінюється підхід до кольору в одязі. Ще кілька років тому більшість дівчат на вулицях були у темних гольфах, а зараз усе більше бачу різних відтінків — від ніжно-блакитного до насиченого гірчичного. Навіть у транспорті ловиш себе на думці: “О, гарний колір, треба собі щось таке знайти”. Добре, що зараз бренди почали пропонувати більше різноманіття, а не тільки базу.

1

!threads!

0

Friends

17

Money

member

2#
Post time Yesterday 22:27 |Show the author posts only
Маю схожу історію — минулого року теж “застрягла” в чорному, білому та сірому. Але цього сезону вирішила трохи урізноманітнити свій гардероб. Зараз у тренді дуже класні відтінки — баклажановий, приглушений теракотовий, оливковий, ще бачила дуже стильний винний. Щоб не гадати, я просто пройшлась по магазинах онлайн і зупинилась на https://luforu.com/katalog/verh/golfy/ — там реально є вибір по кольору, і не лише базові. Я собі замовила гольф у кольорі хакі — підходить майже до всього і виглядає свіжо. Раджу спробувати щось нове, головне — щоб пасувало до твого кольору шкіри та волосся.
You have to log in before you can reply Login | 立即注册

Heyshell

2025-7-30 04:51 GMT+8 , Processed in 0.039416 second(s), 20 queries .