Search
View: 665|Reply: 0

Adidas Ultra Boost Laceless Mid Oreo

[ Promote this link! ]

3

!threads!

0

Friends

13

Money

member

Rank: 1

Post time 2020-7-22 15:47:26 |Show all postsUnder din fot finns tusentals Adidas Skor Ny Modell (termoplastisk polyuretan), som ger bra dämpning. Deras fördel gentemot variationerna av skum i mitten av sulan som finns i de flesta löparskor är att dessa kapslar fångar energi under kompression och släpper dem under expansion under körning. Detta ger en liten mängd tryck när du springer, vilket minskar stressen på de olika musklerna i benen.


Yttersulans Adidas Skor Dam gummi är designat av däcktillverkaren Continental. Adidas har också haft partnerskap med såväl Continental som Goodyear. Resultatet är att detta slitbanemönster, parat med StretchWeb-lagret, ger utmärkt grepp, även under plötsliga riktningsförändringar. Men du kommer att kunna märka om du går på en ojämn yta, till exempel en kullerstensgata.


Detta har Adidas Skor Gröna uppnåtts på grund av förbättringarna av det vävda Primeknit-materialet som används för att göra den övre delen av skon. För det andra finns det ingen burstruktur som håller den övre formen - det hjälper till att minska vikten och ger också övergripande smidighet. UltraBoost Laceless förlitar sig också på en viss strategisk syning i en båge runt mittfoten för att bibehålla strukturen.


För det första ger den Adidas Ultra Boost Laceless Mid Oreo strumpliknande elastiska axeln stöd för fotens Achilles-område. Den smala kroppens design ger perfekt passform, men tar lite att vänja sig från början. Du kommer också att märka att UltraBoost Laceless pressar inåt på fotens sidor, men detta varar bara i några minuter eftersom det övre tyget tar form enligt fotens kontur. Vi gillade den lätta byggnaden och hur bra den anpassade sig till foten.


https://www.rea-skor.com/
You have to log in before you can reply Login | 立即注册

Heyshell

2022-8-11 18:57 GMT+8 , Processed in 0.040276 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

To Top