Search
View: 648|Reply: 0

Adidas A.R. Trainer Cloud White

[ Promote this link! ]

3

!threads!

0

Friends

15

Money

member

Rank: 1

Post time 2020-8-1 14:10:16 |Show all postsNet als bij de Schoenen Adidas 2020, de SC Premiere heeft een premium leren bovenwerk, dat wordt gecompenseerd door een rubberen tussenzool met de contrasterende gebroken witte buitenzool. De look wordt compleet gemaakt met een contrasterend hiellipje, terwijl ook de trefoil-branding op de zijkant van de schoen is verwerkt.


Het silhouet is geïnspireerd op de panelenconstructie van de Schoenen Adidas Heren Wit en vloeiende lijnen uit de unieke tennisesthetiek van het tijdperk, met kleine variaties om er moderner en frisser uit te zien. Het bovenwerk is gemaakt van eersteklas leer, afgewerkt met een veelzijdige trainingszool in jaren 80-stijl. In overeenstemming met de Originals-trend is het trefoil-logo overal verspreid.


De Schoenen Adidas Rood past perfect bij een traditionele tennissneaker met eersteklas leren bovenwerk en atletische tussenzool. Om een ​​modern tintje te geven, voegt adi een Trefoil-logo toe op de hielkap. Three Stripes worden langs beide zijkanten uitgevoerd in gebroken witte tinten om dimensie aan het eenvoudige frame toe te voegen. Degenen die witte sneakers niet kunnen weerstaan, moeten deze optie en de minimale SC Premiere eens bekijken.


De S.C. Premiere is gebaseerd op 40 jaar silhouetten van Adidas A.R. Trainer Cloud White. De sneaker is gemaakt van een premium leren bovenwerk, dat bovenop een rubberen tussenzool en een gebroken witte buitenzool zit. De SC Premiere is afgewerkt met een contrasterend hiellipje en een trefoil-logovenster aan de zijkant.


https://www.walkfootjoy.com/
You have to log in before you can reply Login | 立即注册

Heyshell

2022-8-14 04:42 GMT+8 , Processed in 0.040357 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

To Top