Search
View: 238|Reply: 0

entryonlike.com

[ Promote this link! ]

4

!threads!

0

Friends

14

Money

member

Rank: 1

Post time 2022-1-6 11:53:27 |Show all posts
Siden lanceringen af ​​en af ​​tidens bedste 20. april-relaterede (4/20) sneakers tidligere på året, har South Park og adidas foreviget borgerne i en fiktiv by i det centrale Colorado i sneakerform. Efter at have afsløret par inspireret af Stan Marsh og Kyle Broflovski har partnerskabet for nylig fejret Kenny McCormick med en adidas nmd r1 herre rød.
</br></br>
Ser man nærmere efter, kommer hver adidas nite jogger dame med en blanding af Cloud White, Crystal White og Solar Red. Udvalgte modeller vil have overdimensioneret branding på panelerne og mellemsålen. Andre højdepunkter inkluderer blågrønne accenter på blondejuvelen for at fuldende looket.
</br></br>
Ser man nærmere efter, kommer denne adidas harden vol 5 anmeldelse med hvid på tværs af overdelen, mens blå bruges af tåen, og så har vi orange gradient på tværs af hælen. Derudover ses guld på pløsen, hvid løber henover mellemsålen, mens en regnbue-ydersål af gummi afslutter looket.
</br></br>
Pharrells seneste indtræden i hans voksende katalog over adidas-fodtøj er adidas sko blå herre, en livsstilsmodel, der bruger de teknologifokuserede komponenter i Primeknit-overdel og FUTURENATURAL sålenhed. Oprindeligt afsløret i en grøn venner-og-familie-farvevariant og senere i detailhandlen i kongeblå og bordeaux, udvider Sichona sit farveudvalg med en kommende Shock Yellow-behandling – den mest synlige farvevariant til dato.
You have to log in before you can reply Login | 立即注册

Heyshell

2022-6-28 08:25 GMT+8 , Processed in 0.037304 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

To Top