Search
View: 98|Reply: 0

adidas outlet dam skor

[ Promote this link! ]

4

!threads!

0

Friends

14

Money

member

Rank: 1

Post time 2022-4-21 14:18:28 |Show all posts
"""Denna kommande adidas outlet dam skor agerar bara som ett erbjudande från en större samling, kallad ""IVY HEART"", helt täckt av den rosa nyansen från sin Primeknit ovandel ner till sin BOOST-assisterade mellansula. Avrundar utseendet är matchande tonala Three Stripes-burar, ett snörningssystem och en avtagbar IVY PARK-tag.

Så länge Kanye är med adidas kommer adidas yeezy boost 350 v2 oreo att vara en stapelvara bland Three Stripes rotation. I sin senaste tease debuterar den alltid så populära siluetten i en höstklar ""Leaf""-färg. Genom denna modell ser man ännu en variant av 350 V2. Tvärs över de övre skär neutrala nyanserna, med en svart linje som löper genom mitten av siluetten. Bruna snören och sock-liner tillför lite ""jord"" till sneakern. Denna modell tar bort den genomskinliga randen som setts vid tidigare iterationer. Nedan kapslar en gröntonad gummiyttersula in ett moln av Boost.


Sneakern nike dunk low dam har en mörkgrön ovandel med en slitstark ovandel som visar en ljusare grön under, som liknar en avokado. En grafik inspirerad av ett klistermärke som ses på avokado placeras på sidan av stänkskyddet med baksidan av sneakern i en blekgul färg. Groovy Nike-märke placeras på hälfliken med en vit mellansula och svart yttersula som avslutar sneakern.


Nästa att visa upp är ett par nike air max 270 herr rea som har ett vitt rutmönster tillsammans med Rosa och orange på överläggen. Dessutom har vi Silver applicerat på öljetter, Swoosh och häl. Svart landar sedan på spetsen, fodret och yttersulan medan en White React dämpad mellansula fullbordar looken.


"


You have to log in before you can reply Login | 立即注册

Heyshell

2022-8-16 16:13 GMT+8 , Processed in 0.039242 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

To Top