Search
View: 41|Reply: 0

Find the latest Converse sale and clearance products from Converse

[ Promote this link! ]

4

!threads!

0

Friends

16

Money

member

Rank: 1

Post time 2022-5-19 10:07:32 |Show all posts


Als Tyler, de Schepper, blijft hij verschillende ruimtes domineren en keert hij terug naar de schoenenindustrie via zijn Golf Wang-label in samenwerking met Converse. Slechts één dag, op donderdag 28 april, zullen alle betrokken partijen fans uitnodigen om hun eigen converse chuck taylor wit leer in verschillende Logo's en patronen van Golf Wang door de jaren heen.

Bloemenborduurwerk ontmoet festivalenergie op een dubbel gestapelde platformzool die de iconische, lage stijl naar nieuwe hoogten tilt. Geborduurde bloemendetails geven deze opgeheven legende van het canvas bovenwerk tot kleine bloemen in de oogrij. Compleet met definitieve converse platform hartjes designelementen zoals een rubberen neus en teenbumper met ruitpatroon voor een look die je kent en waar je het hele festivalseizoen van houdt.

Nu, snel vooruit naar de late jaren 60 en het merk introduceert een nieuwe stijl, de converse lucky star high top. Gebouwd met een geheel nieuwe teenbumper en een superduurzaam, zwaar katoenen bovenwerk, vond de Lucky Star de klassieke omgekeerde vorm opnieuw uit en is sindsdien in zijn schaduwen gevolgd. Met een meer klassieke vorm teendoos, is de Lucky Star voor degenen die zich willen onderscheiden van de massa!

Voor de 24-uurs gelegenheid introduceert de ""alldaykeepyougoing.com"" aanpasbare aspecten uit het Golf Wang-archief om zes basiskleuren te begeleiden. In totaal krijgen fans van het creatieve genie van de Californiër de kans om de canvas high-top te personaliseren in meer dan 100.000 mogelijke combinaties. Het aanpassingsplatform stelt klanten in staat om werkelijk unieke iteraties van het eeuwenoude silhouet te creëren, terwijl ze hun fandom voor Tyler, the Creator laten zien.
You have to log in before you can reply Login | 立即注册

Heyshell

2022-6-26 09:32 GMT+8 , Processed in 0.038347 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

To Top