Search
View: 65|Reply: 0

vans sk8-hi platform checkerboard

[ Promote this link! ]

4

!threads!

0

Friends

14

Money

member

Rank: 1

Post time 2022-6-6 13:49:38 |Show all posts
Az akciós vans férfi cipőből, az OG Mule LX-ből és az OG Authentic LX-ből álló közelgő együttműködés a Museum of Peace & Quiet törtfehér és zöld színpaletta a Vans néhány legfontosabb sziluettjéhez.A kapszula korcsolyázásra alkalmas felsőrészét kiváló minőségű bőr borítja, míg a két felcsúsztatható kínálat gazdag velúrra emlékeztető anyaggal rendelkezik.

A két vans sk8-hi platform checkerboard együttműködését először a milánói divathét kifutóján mutatták be. Mindkét pár vászon és velúr keverékével készül, míg a paneleken Palm Angels márkajelzés látható. A fűzőkön különféle tűk találhatók, míg a hagyományos sakktábla mintát mutató áttetsző talp teszi teljessé a megjelenést.

Ha közelebbről megnézzük, ez a vans authentic fekete felsőrésze mosott farmerrel készült, míg fekete színben készült. Ezt követően fekete bőrt használtunk a szegélyeknél, a gallér és a nyelv körül. Ezt követően a cipő sarkán és belsejében sakktáblanyomat található, a bélésen pedig kék.

A$AP Rocky – a híres rapper, divatikon és a PacSun vendégművészeti igazgatója a Vans-szal együttműködve olyan kollekciót hoz létre, amely egyszerre nosztalgikus és progresszív. A két legikonikusabb lábbelistílusunk, az A$AP Worldwide Classic Slip-On ötvözése egyesíti a legendás Slip-On sziluettünket Rocky egyik kedvenc cipőjének oldalcsíkjával: a vans slip on női.
You have to log in before you can reply Login | 立即注册

Heyshell

2022-8-16 15:07 GMT+8 , Processed in 0.038221 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X2.5

© 2001-2012 Comsenz Inc.

To Top